Hírek röviden 04.13.

Címkék: hírekröviden

2012.04.13. 14:18

- Elkezdődött a Sin City: A Dame to Kill For forgatása.

- Az MGM 2013. március 15-re tűzte ki A Carrie remake premierjét. A főszerepben Chloe Moretz, a rendező Kimberly Peirce.

- Április 13-án kezdődik a Hitchcock forgatása, mely a legendás rendező azon időszakára fókuszál, amikor a Psychón dolgozott. A címszerepben Sir Anthony Hopkins.

- Sharlto Copleynak ajánlották fel az Oldboy remake rosszfiújának szerepét. A főszerepre már korábban leszerződött Josh Brolin.

- Brad Pitt és Javier Bardem is a kiszemeltek között van a The Counselor egy-egy szerepére, melyben Angelina Jolie és Michael Fassbender is szerepelni fog.

- Shawn Levy fogja rendezni a The Internship című vígjátékok, melyben Vince Vaughn és Owen Wilson olyan üzletembereket játszanak, akik elveszítik állásukat, és egy új cégnél próbálnak meg ismét magukra találni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr254844161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.hu/ 2012.04.13. 15:55:27

Ha április 1 lenne jó poén lenne, hogy elindult a Sin City 2 forgatása. :) Egyébként nyáron akarnak hozzálátni, bár személy szerint én kételkedem benne.
süti beállítások módosítása