Hírek röviden 04.12.

Címkék: hírekröviden

2012.04.12. 17:26

- Adam McKay egy interjúban azt mondta, hogy A híres Ron Burgundy legendája 2-ben reagálnak majd az amerikai média változásaira, bár még nincs konkrét ötlete a történetet illetően, de szeretné, ha Will Ferrell mellett Christina Applegate is visszatérne.

- Elkészül a Sabrina, a tiniboszorkány filmváltozata, de a sorozathoz képest a filmben Sabrinának szuperképességei lesznek.

- Sean Anders és John Morris fogják írni és rendezni a Three Mississippi (korábban Turkey Ball) című vígjátékot, melyben Will Ferrell és Mark Wahlberg a Pancser police után ismét együtt játszanak majd. A történet két családról szól, akik hosszú évek óta rivalizálnak egymással egy évenkénti hálaadás napi futballmeccs keretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr244844154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása