Hírek röviden 04.05.

Címkék: hírekröviden

2012.04.05. 13:55

- Taylor Lautner szerepelni fog a Nagyfiúk 2-ben, és Adam Sandlerék fontos szerepet szánnak neki.

- Immár a Platinum Dunes foglalkozik a Halloween 3 elkészítésével, miután a Dimension Films végül passzolta a remake-et, amely a tervek szerint 3D-s lett volna, de nem az lesz.

- Valószínűleg Az éhezők viadala második részét, a Futótüzet is Gary Ross fogja rendezni, de jelenleg még tárgyalások zajlanak vele a fizetése miatt.

- Jon Landau producer azt nyilatkozta, hogy bár már zajlanak az Avatar 2 munkálatai, szerinte nem valószínű, hogy 2014-ben mozikba kerülhet a film.

- Olivia Wilde és Liam Neeson szerepelni fognak a Third Person című filmben, mely különböző szerelmes párokat mutat be New Yorkból, Rómából és Párizsból.

- Sbeastian Koch és Yuliya Snigir lesznek az A Good Day to Die Hard gonosztevői, melynek forgatása többek között Budapesten is zajlik majd.

- A Universal elkészíti A múmia remake-jét, de az eredetihez képest egy kicsit horrorosabb megközelítésben.

- A görög származású Tonia Sotiropoulou is a Bond lányok sorát fogja gyarapítani a Skyfallban, és a 22-én kezdődő törökországi forgatás során vesznek majd fel vele két-három jelenetet.

- Alexander Skarsgard szerepelni fog a Hidden című filmben, melyben egy család egy kis menedékházba húzódik be egy rejtélyes vírus elől.

- Amy Ryan, Vincent D'Onofrio, 50 Cent és Vinnie Jones is szerepelni fognak a The Tombban, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone oldalán.

- Bill Dubuque fogja írni a The Judge forgatókönyvét, mely egy ügyvédről (Robert Downey Jr.) szól, aki anyja temetésére hazatér szülővárosába, és megtudja, hogy bíróként dolgozó apja a gyilkosság egyik gyanúsítottja. Miközben az igazság után nyomoz, kénytelen ismét kapcsolatba lépni eltávolodott rokonaival.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr434844109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2012.04.06. 19:03:42

"A Universal elkészíti A múmia remake-jét, de az eredetihez képest egy kicsit horrorosabb megközelítésben." Remélem ez csak valami megkésett április 1-jei vicc.

Isu 2012.04.06. 21:15:38

Tartok tőle hogy rossz vége lesz még ennek...

Ismeretlen_149418 2012.04.07. 12:35:35

Sok szükség nincs rá, az biztos.
süti beállítások módosítása