Hírek röviden 03.22.

Címkék: hírekröviden

2012.03.22. 15:15

- Az Imagine Entertainment elkészíti George Orwell 1984 című regényének adaptációját.

- Jessica Brown Findlay lesz a Winter's Tale című Mark Helprin adaptáció női főszereplője, a férfi főszerepért pedig Aaron Johnson és Garrett Hedlund vannak még versenyben.

- David O. Russell fogja rendezni az American Bullsh*t című drámát, amelyben egy egykori rab segít az FBI-nak egy ügy megoldásában.

- A Paramount szerezte meg Andy Burg Huck and Tom című forgatókönyvét, mely Mark Twain két népszerű hőséről, Huckleberry Finnről és Tom Sawyerről szól, azonban ebben a filmben már felnőttek lesznek, és természetfeletti elemek is felbukkannak majd.

- Mára is jut Alfred Hitchcock and the Making of Psycho hír: Toni Collette és Danny Huston már aláírtak egy-egy szerepre, Michael Stuhlbarggal és Michael Wincottal pedig tárgyalások folynak.

- Jake Kasdan (Rossz tanár) vette át Nick Stollertől a Sex Tape rendezői székét, melyben két szülőt ismerhetünk meg, akik megdöbbenve tapasztalják, hogy régi szexvideójuk eltűnt, és mindent megtesznek, hogy megtalálják.

- Marcia Gay Harden szerepelni fog a Get a Job című vígjátékban, és egy vállalat vezetőjét fogja alakítani.

- Brett Ratner fogja rendezni az Éjféli rohanás 2-t, melyben Robert De Niro visszatér Jack Walsh szerepében. A forgatókönyvnek már elkészült egy változata, ez azonban nem nyerte el a stúdió tetszését, így David Elliot és Paul Lovett most újraírják azt.

- Martin Campbell fogja rendezni a The Dive című filmet, mely két mélyvízi búvárt követ nyomon, akik az óceán mélyére merülnek.

- Halle Berry után Abigail Breslin szerződött le a The Hive című thriller másik főszerepére.

- Dr. Dre producerként lesz jelen a Thaw című horrornál, mely egy ősi gonoszról szól, aki Yukonban kiszabadul a jég fogságából, és pusztításba kezd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr794843999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása