Hírek röviden 03.16.

Címkék: hírekröviden

2012.03.16. 15:38

- A Lionsgate elkészíti a Gyilkos kobold (Leprechaun) remake-jét, melynek eredetijében Warwick Davis alakította a legendás ír természetfeletti lényt.

- Halle Berry lesz a The Hive című thriller főszereplője, és egy kórházi telefonos ügyelőt fog alakítani, akinek le kell győznie félelmeit, hogy megmentsen egy kislányt egy gyilkos karmai közül.

- Zach Estrin fogja írni a Paranormal Activity 4 forgatókönyvét, melynek munkálatait az előző részekhez hasonlóan nagyon hamar lezavarják, ugyanis október 19-től már mozikban lesz a film.

- Nathan Fillion fogja alakítani Hermészt a Percy Jackson: Sea of Monstersben.

- Tim Miller fogja rendezni a Gravel című filmet, melyben egy brit légierőnél szolgáló katona másodállásban különleges képességei segítségével természetfeletti lényekkel küzd meg gazdag ügyfelek felkérésére.

- Az Illumination Entertainment animációs filmet tervez készíteni A Macska: Le a kalappal!-ból.

- Gavin O'Connor rendezheti a Neverland című filmet, amely Pán Péter és Hook kapitány eredettörténetét meséli el.

- Mickey Rourke, Danny Trejo és Anthony Michael Hall lesznek a Dead in Tombstone főszereplői, mely egy törvényen kívüliről szól, aki megpróbálja kihozni a börtönből féltestvérét, aki azonban átveri őt, és ezért meghal. Alkut köt az Ördöggel, hogy támassza fel őt, hogy bosszút állhasson a férfin.

- Ty Burrell és Max Charles lesznek a Mr. Peabody and Sherman című 3D-s animációs film két főszereplőjének szinkronhangjai.

- Megan Fox és Zoe Saldana lesznek a Swindle című akciófilm főszereplői, melyet kifejezetten a két színésznőnek írnak, akik mindenáron szeretnének együtt dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr414843947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása