Hírek röviden 03.15.

Címkék: hírekröviden

2012.03.15. 12:42

- Áprilisban kezdődik a Machete Kills forgatása, majd nyáron végre a Sin City 2 munkálatainak is nekilátnak Robert Rodriguezék, ráadásul a régóta tervezgetett Heavy Metal forgatókönyve is elkészült.

- Bár úgy volt, hogy áprilisban megkezdődik a 24 mozifilm forgatása, a 20th Century Fox sokallja a gyártási költséget, így úgy döntöttek, határozatlan időre jegelik a projektet.

- Matthew Federman és Stephen Scaia már a végső tárgyalásokat folytatják, hogy filmmé adaptálhassák Brian K. Vaughan Y: The Last Man című képregényét.

- A Warner ismét elkezdett foglalkozni az Arthur & Lancelottal, melynek főszerepeire pár hónapja Kit Harrington és Joel Kinnaman szerződtek le. Azóta azonban változtak a dolgok, és most már Colin Farrell a kiszemelt az egyik kiszemelt.

- Michael Fassbender lesz a The Mountain Between Us című romantikus dráma főszereplője, és egy orvost fog alakítani, aki beleszeret egy nőbe, akit ő gyógyított meg egy repülőgép baleset után.

- Chloe Moretz és Rupert Grint szerepelni fognak a The Beach Boys dobosáról szóló The Drummer című életrajzi filmben.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr824843937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása