Hírek röviden 03.14.

Címkék: hírekröviden

2012.03.14. 15:05

- A Piranha 3DD június 1-jén kerül mozikba és On Demand szolgáltatásokon is akkortól lesz elérhető.

- Néhány film új premierdátumot kapott: One Shot - november, World War Z - 2013. június, Teenage Mutant Ninja Turtles - 2013. december 25.

- Barbara Streissand lesz a Gypsy remake főszereplője, melynek alapját Stephen Sondheim musicalje képezi.

- A Warner Bros. ismét elkezdett foglalkozni a Mandrake the Magician című képregényfilm elkészítésével, melyet átalakítanak majd a 21. századi igényeknek megfelelően. A történet főhőse egy bűvész, aki a világ egyik legerősebb embere segítségével küzd a bűnözés ellen.

- Olivia Wilde és Jason Sudeikis lesznek a Relanxious című vígjáték főszereplői, melyben Wilde egy aggodalmaskodó nőt, Sudeikis pedig egy tériszonyos férfit fog alakítani. Mivel mindketten nehezen küzdik le fóbiájukat, sokáig csak telefonon kommunikálnak egymással, de végül erőt vesznek magukon, és eldöntik, hogy ténylegesen együtt lesznek.

- Emma THompson, Viola Davis és Emmy Rossum után Jeremy Irons is leszerződött a Beautiful Creatures stábjához.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr534843933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása