Hírek röviden 03.13.

Címkék: hírekröviden

2012.03.13. 15:59

- John Francis Daley elmondta, hogy számítanak Chevy Chase és Beverly D'Angelo visszatérésére a Családi vakáció rebootban, és mindkettőjük karakterét beleírták a forgatókönyvbe.

- Bret Easton Ellis elkezdett dolgozni a második Amerikai pszicho könyvön, vagyis egyelőre még csak vázlatokat ír hozzá, de amennyiben elkészül a regény, valószínűleg  film is fogja követni, de arról persze még nincs hír, hogy Christian Bale visszatérne-e a főszerepben.

- A Warner Bros. szerezte meg William Landay Defending Jacob című regényének megfilmesítési jogait, melynek főszereplője egy ügyészhelyettes, akinek fiát azzal vádolják, hogy megölte az egyik osztálytársát.

- A Magnolia Pictures fogja forgalmazni a többek között Magyarországon is forgatott Bel Amit. A főszerepekben Robert Pattinson, Uma Thurman és Christina Ricci.

- A warner érdeklődik A setét torony film elkészítése iránt, amely már több stúdiónál is elhasalt, de Javier Bardem, amennyiben nem lesz más elfoglaltsága, továbbra is vállalja a főszerepet.

- Anthony Mandler fogja rendezni a The Last Days of American Crime című filmet, akit eddig elsősorban videoklipek révén lehetett ismerni, ugyanis dolgozott már együtt Rihannával, Eminemmel és Jay-Z-vel is.

- C. Thomas Howell lesz a Magic Hour című krimi egyik főszereplője. A történet egy fiatalemberről szól, aki a '90-es évekbe egy Venice Beach-i bűnözőcsaládba keveredik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr204843925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása