Hírek röviden 03.10.

Címkék: hírekröviden

2012.03.10. 12:15

- Joss Whedon elmondta, hogy A Bosszúállókban többféle jelmezét is láthatjuk majd Vasembernek, és azt is megtudhatjuk, hogyan került az embléma a mellkasára.

- A Robotzsaru remake 2013. augusztus 9-én, a Cloudy 2: Revenge of the Leftovers (a Derült égből fasírt 2. része) pedig 2013. december 20-án kerül mozikba.

- Armie Hammer egy interjúban elmondta, hogy a The Lone Rangerben a maszk eredetét is megismerhetjük majd.

- Rosemarie DeWitt szerepelni fog a The Promised Land című filmben, melynek forgatókönyvét Matt Damon és John Krasinski írta, akik a főszerepeket, két rivális vállalat vezetőjét is alakítják. A rendezést Gus Van Sant fogja végezni.

- Úgy látszik, Tom Cruise-nak nagyon bejön a musical műfaj, ugyanis a Rock of Ages után most a Csillag születik remake egyik főszerepe iránt is érdeklődik. A filmet Clint Eastwood fogja rendezni, a női főszerepben pedig Beyoncét láthatjuk majd.

- Tobey Maguire producerként lesz jelen a The 5th Wave című sci-fi adaptációnál, melynek főhőse egy fiatal lány, aki túlél egy idegeninváziót. Ezután bátyja keresésére indul, melyben egy fiú érkezik a segítségére, azonban az űrlények képesek emberi alakot ölteni, és nem kizárt, hogy a fiatalember is közülük való.

- Edgar Ramirez írt alá a Corpus Christi című thriller főszerepére, mely egy iraki katona és gazdag felettese különös kapcsolatát mutatja be.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr164843913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása