Hírek röviden 03.09.

Címkék: hírekröviden

2012.03.09. 15:02

- A Lionsgate arról tervez filmet forgatni, hogyan próbálta meg egy csapat képregényrajongó ellopni Nicolas Cage példányát a Superman képregény legelső, 1938-as számából.

- Tom Hardy szerződött le egy egyelőre cím nélküli Warner film főszerepében, és egy vietnami veteránt fog alakítani, aki 1969-ben tér haza San Franciscóba, ahol javában dúlnak a különféle zavargások. Hamarosan egy törvényen kívüli motoros bandában találja magát.

- Egyes amerikai mozikban IMAX 3D-ben is látható lesz a Prometheus.

- James Cameron a Föld legmélyebb pontján, a Mariana-árokban tervez 3D-s dokumentumfilmet forgatni, ahol a tervek szerint 6 órát tölt majd egy profi stáb kíséretében.

- A Hajnalhasadás II. részének első rövid előzetese 20-án, a hosszú (2 perc körüli) előzetes pedig 26-án kerül fel a netre.

- Sylvester Stallone még egy utolsó Rambo filmet tervez, amelyben Mexikóban tenne rendet a legendás hős, a film végén pedig a halálát is láthatnánk.

- A Fox Searchlight fogja forgalmazni Mark és Jay Duplass The Do-Deca Penthatlon című vígjátékát, mely két testvér rivalizálásáról szól, ami odáig fajul, hogy saját 25 számos olimpiát rendeznek, hogy kiderüljön, melyikük a jobb.

- Amy Poehler, Jessica Alba, Mary Elizabeth Winstead és Jane Lynch szerepelni fognak az A.C.O.D. című vígjátékban, mely egy felnőtt férfiről szól, aki még mindig nem bírja feldolgozni szülei válását.

- Andy Riley és Kevin Cecil elkezdtek dolgozni a Gnómeó és Júlia 2 forgatókönyvén, mely a Gnomeo and Juilet: Sherlock Gnomes címet viseli. A történet szerint a gnómok folyamatosan tűnnek el a kertből, ezért a legnagyobb nyomozó, Sherlock Gnomes segítségére van szükség. A zenéért az első részhez hasonlóan ismét Sir Elton John felel.

- Elle Fanning alakíthatja Csipkerózsikát a Maleficentben, mely a gonosz boszorkány szemszögéből meséli el a történetet, akit Angelina Jolie kelt majd életre.

- A Dimension Films elkészíti a dél-koreai Bácsi remake-jét, melynek főhőse egy zálogház tulajdonos, aki kénytelen felvenni a harcot egy kábítószer- és szervkereskedéssel foglalkozó bandával, akik elrabolták egyetlen barátját, egy kisfiút.

- Dwayne Johnsonnal már zajlanak a tárgyalások, hogy az Utazás a rejtélyes szigetre után a 3. rész főszerepét is vállalja el.

- A Warner szerezte meg a négy részből álló Lucid című könyvsorozat megfilmesítési jogait, melynek története egy párhuzamos univerzumban játszódik, ahol a mágia a mindennapok része.

- Matt Piedmont fogja rendezni a King Dork című vígjátékot, mely két haverról szól, akik a rockzene iránti rajongásuk segítségével élték túl a gimit, ahol kívülállóként kezelték őket.

- Na, ez nem tartott sokáig: Jake Gyllenhaal egy nap alatt visszadobta a Motor City főszerepét, mert kiderült, hogy ütközik egy másik filmjének forgatási dátumával.

- Viola Davis Mary Beth Rogers életrajzi könyve alapján tervez filmet készíteni Barbara Jordan politikusnőről, aki a polgárháború után, fekete nőként először, bekerült a texasi szenátusba, és beszédei emberek millióira voltak nagy hatással.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr164843912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása