Hírek röviden 03.07.

Címkék: hírekröviden

2012.03.07. 14:42

- Josh Trank rendezőnek hála ismét feléledni látszik a Venom film ötlete, legalábbis a direktor nagyon szeretné elkészíteni.

- A Warner máris zöld utat adott a Project X 2-nek, Michael Bacall pedig már el is kezdte írni a forgatókönyvet.

- Szintén a Warnerrel kapcsolatos hír, hogy az Utazás a rejtélyes szigetre jó bevételei miatt a stúdió rábólintott a harmadik részre, melyet ismét Brad Peyton fog rendezni, a forgatókönyvet pedig ezúttal is Brian és Mark Gunn írják majd.

- Amerikában egyes mozikban IMAX 3D-ben is bemutatásra kerül majd október 5-től a Frankenweenie.

- Ugyan az MGM-nél fog készülni a Robotzsaru remake, de a nemzetközi forgalmazást a Sony Pictures intézi majd.

- Leslie Mann és Israel Broussand szerepelni fognak az igaz történet alapján készülő The Bling Ring című filmben, amely egy csapat tinédzserről szól, akik hírességek házaiba törtek be Hollywoodban.

- Michael Pena lesz az életrajzi ihletése Chavez főszereplője, amely Cesar E. Chavez történetét meséli el, aki a '70-es években nagyszabású békés demonstrációt szervezett a mezőgazdasági munkások alapvető jogainak elnyerése érdekében.

- A sötét lovag - Felemelkedés operatőre, Wally Pfister első rendezésére készül, melynek egyelőre még címe sincs és a történetét is titokban tartják.

- Etan Cohen rendezheti a Boy Scouts Vs Zombies című filmet, melyben egy cserkészcsapatot zombik támadnak meg egy kirándulás során.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr904843898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása