Hírek röviden 03.06.

Címkék: hírekröviden

2012.03.06. 15:25

- Elkészült a Bill & Ted 3 forgatókönyve, amellyel a két főszereplő, Alex Winter és Keanu Reeves is abszolút elégedettek, így már csak arra van szükség, hogy a stúdió zöld utat adjon a filmnek.

- A Sony Pictures fogja forgalmazni a Sundance-en már bemutatásra került Smash című filmet, melyben Mary Elizabeth Winstead egy alkoholista tanárnőt alakít, aki elhatározza, hogy a józanság útjára lép.

- A Universalnál nagyon tudnak valamit, ugyanis 100 millióról sikerült mindössze 5-re lenyomni az Ouija gyártási költségét, és így a stúdió mégis elkészíti a filmet.

- Zoe Saldanával, Robert Duvallal és Viggo Mortensennel is zajlanak tárgyalások az Out of the Furnace egy-egy szerepére. Christian Bale már korábban leszerződött, és egy olyan férfit fog alakítani, aki bosszúhadjáratba kezd testvére meggyilkolása miatt.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Dwayne Johnsont láthatjuk majd a Hercules: The Thracian War főszerepében. Szintén vele kapcsolatos hír, hogy a Ciudad főszerepére is ő tűnik a befutónak. Ebben egy zsoldost alakíthat, akit egy drogmaffia felbérel, hogy mentse meg elrabolt lányát.

- Kristen Bell lesz a 3D-s Frozen című animációs musical főszereplőjének szinkronhangja, és a dalokat is ő maga fogja énekelni.

- Anna Faris, Rose Byrne, Simon Baker és Rafe Spall lesznek az I Give It a Year című vígjáték főszereplői, melyben azt tudhatjuk meg, mennyire nehéz is tud lenni egy házasság első éve.

- Scott Roseberg fogja írni a Michael Bay rendezésében készülő Pain and Gain forgatókönyvét.

- A Warner Bros. megszerezte Sean Rubin Bolivar című képregényének megfilmesítési jogait, melynek története igencsak érdekes, ugyanis egy olyan nőről szól, aki rájön, hogy szomszédja nem más, mint az utolsó élő dinoszaurusz, akit Bolivarnak hívnak. Bolivar eleinte nem akar barátkozni a nővel, de hamarosan rájön, hogy milyen fontos is neki valójában.

- A Trespassers című képregény filmváltozata is el fog készülni, amelyben egy csapat démonvadász egy állítólag kísértet járta házban nyomoz. Amikor már úgy hiszik, sikerült racionális magyarázatot találniuk a dolgokra, démonőrökkel találkoznak, megtalálják a pokol kapuját, és kiderül, hogy közülük sem mindenki az, akinek látszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr294843889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása