Hírek röviden 03.02.

Címkék: hírekröviden

2012.03.02. 18:04

- A Muppets 2. részén nem fog forgatókönyvíróként közreműködni Jason Segel, de amennyiben elégedett lesz a szkripttel, a főszerepben visszatér.

- Ryan Reynolds elmondta, hogy a Deadpool semmilyen szinten nem fog kapcsolódni az X-Men filmekhez, és mindenképpen R-es besorolású filmet képzelnek el.

- Danny Strong fogja írni a The Lost Symbol című Dan Brown regény forgatókönyvét. A rendezői székben Mark Romanek foglal majd helyet.

- Bruce Willis lesz a Five Against a Bullet egyik főszereplője. A történet középpontjában egy mexikói politikus áll, aki miután apját megöli egy drogbanda, felfogad öt testőrt, hogy védjék meg ők. Willis az egyik testőrt fogja alakítani.

- Mila Kunis egy Deema nevű démont fog alakítani a Hell & Backben, aki a pokol minden egyes szegletét úgy ismeri, akár a tenyerét, ezért ő a legrettegettebb lények egyike. Azt azonban senki sem tudja róla, hogy valójában félig ember.

- Scarlett Johansson és James D'Arcy szerepelni fognak az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho című filmben. Hitchcockot Sir Anthony Hopkins, feleségét pedig Helen Mirren fogja megformálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr284843880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása