Hírek röviden 03.01.

Címkék: hírekröviden

2012.03.01. 14:21

- Peter Craig (Hogyan lopjunk felhőkarcolót?) fogja írni a Top Gun 2 forgatókönyvét, melynek főszerepében, ahogy arról már pár hónapja esett szó, visszatér Tom Cruise.

- Ősszel mind a négy Indiana Jones film megjelenik BD-n Amerikában, rengeteg extrával megtámogatva.

- Ramin Djawadi fogja írni a Pacific Rim betétdalait.

- Chris Weitz fogja írni az  élőszereplős 3D-s Hamupipőke forgatókönyvét. A rendezői posztra Mark Romanek szerződött le.

- Emma Watson lesz a The Bling Ring egyik főszereplője, melyet Sofia Coppola ír és rendez. A film hat tinédzser igaz történetén alapul, akik Hollywood Hillsen több híresség otthonába is betörtek, és összesen mintegy 3 millió dollárt zsákmányoltak tőlük.

- Brian Percival fogja rendezni a The Book Thiefet, amely Marcus Zusak regényének adaptációja lesz. A történet főhőse egy árva kislány, aki nevelőszüleivel München külvárosában él nem sokkal a II: világháború kitörése előtt. A lány, hogy valamiből meg tudjon élni, könyveket lop, ám miután nevelőapja megtanítja olvasni, a szomszédokkal is megosztja őket, köztük egy zsidó férfival, aki az ő pincéjükben rejtőzik el, ám végül mégis elhurcolják.

- Jared Hess szerződött le a disneys The Pet rendezői posztjára. A film egy átlagos férfiről szól, akit egy nap űrlények rabolnak el, és magukkal viszik a bolygójukra házi kedvencnek.

- Missi Pyle, Yvette Nicole Brown és Mary Birdsong fogják alakítani a három párkát a Percy Jackson: Sea of Monstersben.

- Gerard Butler lesz a Brilliant egyik főszereplője, és egy kisstílű tolvajt fog alakítani, aki összefog egy női rablóval, hogy közösen hajtsanak végre egy nagyszabású gyémántrablást.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr464843864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása