Hírek röviden 02.22.

Címkék: hírekröviden

2012.02.22. 13:55

- Valamikor tavasszal megjelenik 3D-s BluRayen a Baljós árnyak Amerikában.

- Guillermo Del Toro A holtak napja animációs film producere lesz, melyben egy szerelmi történetet ismerhetünk meg Mexikóban.

- Moria Buffini elkészült a The Night Circus forgatókönyvével, mely két bűvészről szól, akik úgy döntenek, elintézik egymás között apáik rivalizálását.

- Edward Zwick helyett Jeffey Nachmanoff fogja rendezni az American Assassin című regényadaptációt, mely egy Mitch Rapp nevű CIA ügynökről szól.

- Nash Edgerton és Jennifer Ehle szerepelni fognak Kathryn Bigelow című nélküli Osama Bin Laden elfogásáról szóló filmjében.

- Antja Traue leszerződött egy fontos szerepre a The Seventh Son stábjához.

- Paul Walker lesz a Universalnál készülő Skyscraper főszereplője, és emellett egy kétéves szerződést is kötött a stúdióval, melynek keretében producerként készít majd nekik filmeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr944843818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása