Hírek röviden 02.18.

Címkék: hírekröviden

2012.02.18. 11:27

- Robert Pattinson azt nyilatkozta, hogy amennyiben Stephenie Meyer írni még egy Twilight könyvet és készülne még egy film, valószínűleg már nem ő játszaná Edwardot, mert úgy érzi, kiöregedett a szerepből.

- A Warner Bros. felkérte Arash Amelt, hogy írja meg a Legenda vagyok 2 forgatókönyvét, amely az is lehet, hogy előzményfilm lesz. Will Smith szívesen visszatérne a főszerepben, de csak akkor, ha elégedett lesz a forgatókönyvvel.

- Steve Coogan, Anna Friel, Imogen Poots és Tamsin Egerton lesznek a The King of Soho című dramedy főszereplői, mely egy olyan férfiről szól, aki ingatlanügyekkel és pornóval nagy vagyonra tett szert, és Soho királyának becézték.

- Rob Corddry lesz a Pain and Gain egyik szereplője, és egy edzőterem tulajdonosát fogja alakítani, aki egy zsarolási ügybe is belekeveredik.

- Marc Guggenheim fogja írni a Perry Mason reboot forgatókönyvét, melynek főszerepére már korábban leszerződött Robert Downey Jr.

- Kyle Chandler szerepelni fog Kathryn Bigelow cím nélkül Osama Bin Laden elfogásáról szóló filmjében.

- Michael Fassbender lesz a kelta Cuchulain mondakör alapján készülő film főszereplője, és egy legendás harcost fog alakítani, akinek történeteit még a VIII. században írták meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr954843785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása