Hírek röviden 02.14.

Címkék: hírekröviden

2012.02.14. 15:57

- 2014. június 29-én kerül mozikba a Transformers 4, és ami még fontosabb információ, hogy Michael Bay fogja rendezni. A film egyébként inkább reboot lesz, mintsem folytatás.

- Dan Aykroyd egy interjúban cáfolta, hogy Bill Murray tényleg annyira elégedetlen volt a Szellemirtók 3 forgatókönyvével, ahogy azt hallani lehetett, de azért hozzátette, hogy akár nélküle is hajlandók elkészíteni a filmet.

- Tegnap lezajlott az angol Oscarnak is nevezett BAFTA díjátadó, melyen A némafilmes hét díjat nyert, köztük a legjobb filmnek, a legjobb rendezőnek és a legjobb férfi főszereplőnek járót. Meryl Streepet szintén díjazták A Vasladyben nyújtott alakítása miatt.

- Jennifer Aniston lesz az Miss You Already című dramedy női főszereplője. A film egy barátságról szól, melyben törés következik be, miután az egyikük váratlanul teherbe esik.

- A Foresight Unlimited csapott le a Jim Carrey főszereplésével készülő Pierre Pierre című filmre, melyben a komikus egy olyan férfit játszik, aki ellopja a Mona Lisát, hogy az érte kapott pénzen végre elköltözhessen a szüleitől.

- A Trónok harcából ismert Nikolaj Coster-Waldau csatlakozott a Horizons stábjához, és egy fegyverszakértőt fog alakítani.

- Mike Mitchell (Alvin és a mókusok) fogja rendezni a Jitters című filmet, mely genetikailag megváltozott rovarokról szól.

- Anna Paquin és Tom Hiddleston leszerződtek a Black Wings Has My Angel stábjához,  melynek története egy volt fegyencről szól, aki egy prosti segítségével összehoz egy pénzszállító rablást.

- Guillermo Del Toro élőszereplős A szépség és a szörnyeteg filmet tervez készíteni Emma Watsonnal a főszerepben.

- Michael Mann fogja rendezni a The Big Stone Grid című drámát, melyben két New York-i nyomozó egy zsarolási hálózat után nyomoz.

- Úgy látszik, megkezdődik a Hitchcock filmek nagyüzemi remake-elése, ugyanis A Manderley ház asszonya után a Gyanakvó szerelem is megkapja a maga felújított változatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr44843763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása