Hírek röviden 02.08.

Címkék: hírekröviden

2012.02.08. 14:46

- Néhány amerikai premierdátum: The Wolverine - 2013. július 26, I, Alex Cross - október 26, Kémes hármas - február 17.

- Amy Adams lesz a főszereplője és egyben producere is a Steve Martin regénye alapján készülő An Object of Beauty című filmnek, mely egy műkincskereskedőről szól, aki az egész világot beutazza.

- Scarlett Johansson lesz Joseph Gordon-Levitt egyelőre cím nélküli rendezői debütálásának női főszereplője, míg a férfi főszerepet maga Gordon-Levitt alakítja, és hogy teljes legyen a kép, a forgatókönyv is az ő munkája. A történet főhőse egy nagyképű, beképzelt nőcsábász, aki elhatározza, hogy jobb emberré válik.

- Mark Wahlberg után Denzel Washington szerződött le a 2 Guns című thriller stábjához.

- Zak Penn már dolgozik a Karate kölyök 2 forgatókönyvén. Jackie Chan és Jaden Smith is visszatérnek a főszerepekben.

- Van Robichaux és Evan Susser fogják írni a régóta tervezett A Jetson család film forgatókönyvét.

- A Trónok harcából ismert Kit Harrington csatlakozott a The Seventh Son stábjához, melyhez korábban olyan nevek szerződtek le, mint Jeff Bridges, Jennifer Lawrence, Ben Barnes és Julianne Moore.

- Újabb Anne Rice regény kerül megfilmesítésre, méghozzá A testtolvaj meséje. Ennek főszereplője Lestat, a vámpír, akit az Interjú a vámpírral (Tom Cruise alakításában) és a Kárhozottak királynője (Stuart Townsend alakításában) című filmekben már láthattunk. A történet szerint Lestat megelégeli a vámpírlétet, ezért testet cserél egy médiummal egy napra, ám a férfi nem akarja neki visszaadni a testét, így kénytelen régi barátaihoz fordulni segítségért.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr264843724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása