Hírek röviden 02.07.

Címkék: hírekröviden

2012.02.07. 14:12

- Robert Rodriguezék azt tervezik, hogy áprilisban kezdenének hozzá a Machete Kills forgatásához, melyben a címszereplő Danny Trejo mellett az első rész több karaktere is visszatér.

- Andrew A. Kosove producer mára cáfolta azokat a híreket, hogy Harrison Forddal tárgyalnának a Szárnyas fejvadász folytatásfilmmel kapcsolatban, és újfent elmondta, hogy a színész karaktere nem lesz benne a filmben.

- Todd Phillips négyfilmes szerződést kötött a Warnerrel, melynek keretében a Mule, az Arms and Dudes, a The Island és a Million Dollar Strong című alkotásokat fogja elkészíteni.

- Április 20-tól lesz Amerikában on demand szolgáltatásokon keresztül elérhető Kevin MacDonald Marley című Bob Marleyról szóló dokumentumfilmje.

- MacKenzie Foy és Joey King lesznek a The Warren Files gyerekszereplői, Vera Farmiga és Patrick Wilson oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr574843718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása