Hírek röviden 02.04.

Címkék: hírekröviden

2012.02.04. 10:46

- Frank Grillo azt nyilatkozta, hogy Joe Carnahan Russell Crowe-ot szeretné a Bosszúvágy remake-hez Paul Kersey szerepére, ő pedig az öccsét alakítaná.

- Jane Levy szerződött le Lily Collins helyére a Gonosz halott remake főszerepére.

- Megkezdődött a Riddick forgatása.

- A Working Title Films megerősítette azt az értesülést, hogy a Bridget Jones' Baby forgatása csúszni fog, mert a forgatókönyv egyes részeit át kell írni, de azt cáfolták, hogy Hugh Grant emiatt nem fogja tudni vállalni a filmet.

- A Sony Pictures fogja elkészíteni az indonéz The Raid című akciófilm 2. részét.

- Edwin Hodge leszerződött a Vigilandia című sci-fi stábjához.

- Viola Davis az Enders Game-ben és a Beautiful Creaturesben is elvállalt egy kisebb szerepet. Előbbiben egy pszichológust, utóbbiban pedig egy könyvtárost fog alakítani.

- Al Pacino lesz a Gru 2 rosszfiújának hangja, és ez lesz az első animációs szinkronmunkája.

- Mark Ruffalo és Scarlett Johansson lesznek a Can a Song Save Your Life? főszereplői. Scarlett egy énekesnőt, Ruffalo pedig egy lecsúszott producert fog találni, akik egymásra találnak, és a zene segítségével megpróbálnak javítani helyzetükön.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr754843702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása