Hírek röviden 02.02.

Címkék: hírekröviden

2012.02.02. 16:21

- Reese Witherspoon után Colin Firth szerződött le a Devil's Knot című dráma egyik főszerepére, mely a West Memphis 3 néven elhíresült gyilkosságokról fog szólni.

- Darren Aronofsky Russell Crowe-ot szeretné megnyerni a Noé remake főszerepére.

- A 20th Century Fox tegnap elkezdett jegyeket árulni a Titanic 3D-s változatának Valentin napi vetítéseire, melyek mindössze 50 amerikai város mozijában lesznek láthatók. Az akció akkora siker volt, hogy pár óra alatt minden jegy elkelt és még a szerverek is összeomlottak. Amerikaszerte április 6-án kerül mozikba a film 3D-s változata.

- Taylor Swift helyett végül Samantha Barks szerződött le Eponine szerepére A nyomorultak stábjához.

- Will Smith és Russell Crowe lesznek a Winter's Tale főszereplői, mely Akiva Goldsman első rendezése lesz. A történet egy tolvajról szól, aki a reinkarnáció segítségével próbálja meg megmenteni szerelmét.

- Al Pacino, Christopher Walken és Alan Arkin lesznek a Stand Up Guys című vígjáték főszereplói, mely egy öreg bérgyilkosról szól, aki azt a megbízást kapja, hogy ölje meg az egyik barátját.

- Kate Hudson lesz az Everly főszereplője, és egy olyan nőt fog alakítani, aki házában reked, ahol bérgyilkosok támadnak rá, akiket volt szerelme, egy maffiavezér küldött.

- John Hawkes és Ordell Robbie lesznek a Switch főszereplői, ami a Jackie Brown előzményfilmje lesz.

- Mia Wasikowska és Jesse Eisenberg szerződtek le a The Double főszerepeire, mely egy férfiről szól, aki teljesen kiakad, amikor hasonmása feltűnik a színen.

- Harrison Ford és Chadwick Boseman Christopher Meloni szerződött le a 42 című baseballos drámához, és Leo Durochert, a Brookly Dodgers csapatának menedzserét fogja alakítani.

- Gary Oldman aláírt a Motor City című thriller egyik szerepére.

- A Harry Potter után a Your Voice in My Head című filmen ismét együtt fog dolgozni David Yates és Emma Watson. A történet egy angol újságíróról szól, aki New Yorkba költözik, ahol ő maga is felveszi a város pörgős ritmusát.

- Joe Johnston fogja rendezni a Not Safe for Work című thrillert, mely egy ügyvédsegédről szól, aki az irodában reked.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr964843682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása