Hírek röviden 01.27.

Címkék: hírekröviden

2012.01.27. 14:33

- Geoff Jones, a Shazam! képregény alkotója elmondta, hogy még nem halott ügy a film, és ő már el is készült a forgatókönyvvel, bár egyelőre csak reménykedik, hogy lesz is belőle valami.

- Bejelentették, hogy a Terminátor 5 R-es, azaz 18 éven aluliaknak nem ajánlott besorolást fog kapni.

- Ha már besorolások: A Kémes hármas alkotói, miután megtudták, hogy a bizottság R-es besorolást határozott meg a filmnek, kérvényt nyújtottak be, hogy csökkentsék ezt PG-13-re, de ez nem történt meg.

- Zachary Quinto azt mondta, hogy a Star Trek 2 egy más idősíkban fog játszódni és egy új evolúciót ismerhetünk meg benne. Hozzátette, hogy decemberig ők sem láthatták a forgatókönyvet, csupán néhány héttel a forgatás előtt kapták meg.

- Neal McDonough egy interjúban azt mondta, még idén le fog zajlani az Amerika kapitány 2 forgatása.

- Amerikában két héttel később, március 30-tól kerül mozikba a Tükröm, tükröm.

- Kate Winslet és Catherine Keener leszerződtek a Charlie Kaufman rendezésében készülő Frank or Francis című vígjáték stábjához, mely egy rendező és egy filmes blogger rivalizálásáról fog szólni.

- A Disney csapott le Max Landis egyelőre cím nélküli forgatókönyvére, mely egy testvérpárról szól, akik az űrben keverednek izgalmas kalandokba.

- Paul Giamatti leszerződött a Carlo Carlei rendezésében készülő Rómeó és Júlia stábjához Lőrinc barát szerepére.

- A Lionsgate fogja forgalmazni a Richard Gere, Tim Roth és Susan Sarandon főszereplésével készült Arbitrage című filmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr194843628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2012.01.27. 17:28:58

Ez a Terminator 5 inkább már erőltetés mint sem értelem,de majd meglátjuk.
süti beállítások módosítása