Hírek röviden 01.26.

Címkék: hírekröviden

2012.01.26. 15:15

- Elkészült a Doctor Strange forgatókönyve, és a Marvel nem is vesztegeti az időt: máris elkezdték keresni a rendezőt.

- Bradley Cooper, Zach Galifianakis és Ed Helms állítólag fejenként 15 millió dollárt kérnek a Másnaposok 3-ért.

- Peter Jackson egyszerre forgatja A hobbit első és második részét, és a Taurielt alakító Evangeline Lily szerint ez összesen nagyjából 2 évig fog tartani. Elmondta, hogy már forgatott ő is, de még 5 hónapra vissza kell majd mennie. Hozzátette, hogy karaktere csak az első rész vége felé tűnik fel, de a második filmben kimondottan hangsúlyos szerepe lesz.

- A kaliforniai Santa Claritában már meg is kezdődött szép csendben a Django Unchained forgatása, és Tarantino azért választotta épp ezt a helyet, mert szerinte teljesen úgy néz ki, mint az igazi vadnyugat.

- Steven Spielberg Gods and Kings címmel tervez filmet készíteni Mózesről, és egy A rettenthetetlenhez hasonló látványos kalandfilmben gondolkozik.

- Chloe Sevigny leszerződött a Lovelace-hez, és egy riporternőt fog alakítani, akit egy férfimagazin felkér, derítse ki, milyen is Lovelace valójában.

- Russell Brand lesz a The Hauntrepreneur főszereplője, és egy olyan férfit formál majd meg, aki megépít egy kísértet járta házat, hogy ezzel segítsen összehozni egy családot.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr404843609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2012.01.26. 17:28:50

Az első két Másnaposok hozott annyit össze,hogy a 3 színésznek eleget tegyenek vele. Érdemes lenne még megcsinálni és ezúttal lezárni trilógiaként.
süti beállítások módosítása