Hírek röviden 01.25.

Címkék: hírekröviden

2012.01.25. 13:38

- Mégsem Lily Collins lesz a Gonosz halott remake főszereplője, ugyanis a forgatása idején más dolga lesz.

- A Warner Bros. mégsem készíti el az évek óta tervezett Elfquest képregény-adaptációt, ugyanis nem akarnak versengeni A hobbittal.

- Liam Neeson elmondta, hogy valóban járt A sötét lovag - Felemelkedés forgatásán, ám mindössze másfél órát töltött ott. Arra viszont nem válaszolt, hogy ez idő alatt forgatott is, vagy csak beszélgetni ment a régi ismerősökhöz.

- Liam Hemsworth szerződött le a Philip Noyce rendezésében készülő Timeless főszerepére, melyben egy olyan férfit fog alakítani, akinek felesége meghal, mielőtt bizonyos dolgokat elmondhatott volna neki. Elhatározza, hogy épít egy időgépet, hogy még egyszer láthassa szerelmét.

- Emma és Craig Roberts szerződtek le az I Am My Family Secret főszerepeire. A film egy testvérpárról szól, akik rájönnek, hogy szüleik valami nagy titkot rejtegetnek előlük.

- A Sony Pictures Classics fogja forgalmazni a Celeste and Jess Forever című filmet, melyben Rashida Jones és Andy Samberg egy házaspárt alakít, akik bár elválnak, megpróbálnak jó barátok maradni.

- A Fox Searchlight fogja forgalmazni a The Surrogate-et, mely egy 38 éves vastüdővel élő férfiről szól, aki elhatározza, hogy elveszti szüzességét.

- Matt Dallas és Rebecca Marshall főszereplésével megkezdődött a Life Tracker forgatása, melynek története a jövőben játszódik, ahol egy eszköz segítségével meg tudják határozni, hogy ki mikor fog meghalni.

- F. Javier Gutierrez szerződött le A holló remake rendezői posztjára.

- Catherine Zeta-Jones csatlakozott a Side Effects stábjához.

- Ron Livingston és Lily Taylor leszerződtek a The Conjuring stábjához, melyben egy démonokkal foglalkozó házaspár fog nyomozni egy kísértet járta farmon.

- Mark Webber és Chloe Sevigny lesznek a Panarea főszereplői, és egy házaspárt fognak alakítani, akiknek kapcsolatát alaposan próbára teszi egy olasz nyaralás.

- Demi Moore kilépett a Lovelace stábjáról, mert kissé kimerültnek érzi magát, és inkább a feltöltődésre szeretné fordítani idejét.

- Mégsem Javier Bardem lesz a Gru 2 fő gonoszának szinkronhangja.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr384843599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása