Hírek röviden 01.24.

Címkék: hírekröviden

2012.01.24. 15:20

- A Relativity Media március 9-ről április 27-re tolta el a The Raven premierjét, a House at the End of the Street bemutatási dátuma pedig április 20-ról szeptember 26-ra változott.

- Meryl Streep fogja narrálni a To the Arctic 3D című dokumentumfilmet, melyben egy jegesmedve család túlélését követhetjük nyomon az Antarktiszon.

- A The Weinstein Company és a Relativity Media peren kívül megegyeztek A holló remake jogairól, és így közös erővel készítik el a filmet.

- Jadin Gould csatlakozott a Man of Steel stábjához, és a fiatal Lana Langet fogja alakítani.

- Az Incognito Pictures szerződést kötött a Weinsteinnel, melynek keretében évi 5-6 filmet fognak készíteni, egyenként maximum 10 millió dolláros gyártási költséggel.

- Selena Gomez szerződött le a The Sky Is Everywhere című adaptáció főszerepére, és egy 17 éves lányt fog játszani, aki népszerű nővére, Bailey árnyékában él. Ám Bailey váratlanul meghal, és így húga veszi át helyét az iskolai zenekarban. Ráadásul két fiú, nővére gyászoló barátja és egy francia cserediák is képbe kerül, és mivel a lány mindkettőjük próbálkozásait örömmel veszi, nagy bonyodalmak várhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr884843596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása