Hírek röviden 01.19.

Címkék: hírekröviden

2012.01.19. 14:50

- David Kajganich fogja írni a Stephen King regénye alapján készülő The Stand (Végítélet) forgatókönyvét, melyet Ben Affleck rendez majd. Eredetileg úgy volt, hogy a forgatókönyvet is Affleck írja, de időközben Kajganich elkészült egy másik King-adaptáció, az IT (AZ) szkriptjével, és ez annyira meggyőzte a stúdiót, hogy erre a munkára is őt kérték fel.

- Jon Feltheimer, a Lionsgate elnöke reméli, hogy a Breaking Dawn 2. részével nem fog véget érni a Twilight Saga, és valamilyen módon folytathatják majd. Jackson Rathbone azt mondta, úgy hallotta, hogy rövidfilmek várhatók a záró mozifilm után.

- A jól sikerült tesztvetítések miatt a 20th Century Fox úgy döntött, hogy három nappal előbb, Valentin napon mutatják be Amerikában a Kémes hármast.

- Chuck Norris megkérte az Expendables 2 producereit, hogy vágják ki a káromkodásokat a filmből, hogy így az PG-13 korhatár besorolást kaphasson. Természetesen beleegyeztek.

- Marti Noxon (Frászkarika) már dolgozik az élőszereplős Csingiling mozifilm, a Tink forgatókönyvén, és a főszerepre leszerződött Elizabeth Banks azt nyilatkozta, hogy a film olyasmi lesz, mint a Mi a manó volt.

- George Lucas azt tervezi, hogy a Red Tails után visszavonul a filmezéstől, mert úgy érzi, már elvégezte a feladatát ezen a téren.

- Liv Tyler szerződött le a Ti West rendezésében készülő The Side Effect főszerepére, és egy olyan nőt fog alakítani, aki hónapokat tölt el egyedül az űrben, ám valahogy mégis teherbe esik.

- Richard Curtis (Igazából szerelem) saját forgatókönyve alapján fogja rendezni az About Time című időutazásos filmet.

- Patrick Sean Smith fogja írni a Bone képregénysorozat adaptációjának forgatókönyvét, mely három emberszerű karakterről szól, akik unokatestvérek. Bone-ék egy titokzatos völgybe kerülnek, ahol egy kislány és a nagymamája fogadják be őket, és hamarosan megtudják, hogy a völgyet egy veszélyes lény készül megtámadni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr884843564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása