Hírek röviden 01.18.

Címkék: hírekröviden

2012.01.18. 16:14

- Amerikában február 11-én jelenik meg DVD-n és BD-n a Breaking Dawn, aminek örömére a Target boltok egész este programokkal várják a rajongókat, melynek keretében egy rövid előzetes is leadásra kerül a 2. részből.

- Jövő hónapban megkezdődik Új-Mexikóban a Lone Ranger forgatása, és várhatóan Albuquerque, Santa Fe és Shiprock lesznek a helyszínek.

- Tommy Lee Jones szerződött le Douglas MacArthur tábornok szerepére az Emperorhoz.

- Seth Gordon fogja rendezni az ID Theft című vígjátékot, melynek főszerepeit Melissa McCarthy és Jason Bateman alakítják.

- Matthew Lillard egy baseballjátékost fog alakítani a Trouble with the Curve-ben, melynek főszerepében Clint Eastwoodot láthatjuk majd.

- Néhány napja Chris Evans, ma pedig Tilda Swinton és Jamie Bell szerződtek le a Snow Piercerhez.

- A New Regency szerezte meg Joel Edgerton One Night Stand című forgatókönyvét, melyben egy egy éjszakás kaland hatásait ismerhetjük meg mindkét fél szemszögéből.

- Aaron Tveit csatlakozott a Nyomorultak stábjához.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr584843559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása