Hírek röviden 01.13.

Címkék: hírekröviden

2012.01.13. 15:10

- Arról már korábban értesültünk, hogy Seth Grahame-Smith és David Katzenberg elkezdtek dolgozni a Beattlejuice 2 forgatókönyvén, most pedig Tim Burton nyilatkozta azt, hogy egyáltalán nem zárkózik el a film megrendezésétől, és szerinte Michael Keaton is vissza fog térni a főszerepben.

- A Warner májusban, a Dark Shadows előtt fogja bemutatni A sötét lovag: Felemelkedés harmadik, és egyben utolsó előzetesét.

- Emma Roberts kilépett a Spring Breakers stábjából, ugyanis "kreatív nézeteltérései" adódtak Harmony Korine rendezővel. James Franco viszont továbbra is biztos pontnak tűnik a férfi főszerepben.

- Amanda Seyfriednek meztelen jelenetei is lesznek a Lovelace-ben, Patrick Muldoon producere pedig azt nyilatkozta, hogy a színésznő nagy átéléssel alakítja a szerepét.

- Tegnap érkezett a hír, hogy Sylvester Stallone után Arnold Schwarzeneggerrel is tárgyalnak a The Tomb egyik szerepére, ma pedig az derült ki, hogy Mikael Halfstromot szeretnék megszerezni a rendezői posztra.

- Steven Spielberg azt nyilatkozta a Robopocalypse-ról, hogy sokban hasonlít számára a forgatás a Különvélemény munkálataihoz.

- Ethan Hawke szerződött le a Vigilandia című thriller főszerepére, melynek producere Jason Blum (Paranormal Activity) lesz.

- Irwin Winkler és Jose Ruisanchez írják a The Stigma Protocol forgatókönyvét, ami egy újabb Dan Brown adaptáció lesz. A történet középpontjába egy összeesküvés áldozatává váló férfi áll, akinek egyik barátja hat embert öl meg egy svájci nyaralás során.

- Chris Diamantopoulos csatlakozott a The Black Marks stábjához.

- Elizabeth Olsen, Jack Huston és Dane Dehaan lesznek a Kill Your Darlings című thriller főszereplői, melynek története 1944-ben játszódik, amikor egy Columbia Egyetemen elkövetett gyilkosság összehoz néhány fiatal írót, akik aztán kirobbantják a beat forradalmat.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr284843517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása