Hírek röviden 01.12.

Címkék: hírekröviden

2012.01.12. 17:06

- Arnold Schwarzeneggerrel zajlanak tárgyalások a The Tomb egyik főszerepére, és amennyiben aláír, ismét Sylvester Stallonéval dolgozhat együtt, aki már korábban leszerződött a filmhez. A történet középpontjában egy tervező áll, akinek meg kell szöknie egy olyan börtönből, melynek megépítésében ő is segédkezett.

- Jon Landau egy interjúban elmondta, hogy 2016-nál előbb nemigen várható az Avatar 2.

- Jaimie Alexander elárulta, hogy karaktere, Sif a Thor 2-ben is benne lesz, és az sem kizárt, hogy A bosszúállókban is láthatjuk.

- A Paramount J.J. Abrams Bad Robot nevű cégével közösen tervez akciófilmet készíteni, melynek Abrams lesz az egyik producere, a rendezést pedig Bradley Parkerre bízzák. Michael Gilio már el is készült a forgatókönyvvel.

- A Disney Dan Harrist kérte fel, hogy írja meg a Hovercar forgatókönyvét, ami Matthew Riley regényének adaptációja lesz. A történet a jövőben játszódik, és egy fiatal srácról szól, aki benevez egy légpárnás autó versenyre.

- Isabelle Fuhrman leszerződött az After Earth-höz, és Jayden Smith karakterének egyik barátját, Raynát fogja alakítani.

- Debi Mazar és Carey Hardrict csatlakoztak a Lovelace stábjához.

- Timur Bekmambetov a One Hundred Percent Lunar Boy adaptálására készül. A történet középpontjában egy 16 éves fiú áll, aki az immár gyarmatosított Holdon él, ahol megismerkedik egy földi lánnyal, aki vonzódni kezd hozzá különleges képessége miatt, ugyanis a srác látja a jövőt.

- Jeff Probst, a Survivor című reality műsorvezetője fogja rendezni a Kiss Me című filmet, ami egy 16 éves lány megpróbáltatásairól szól.

- A CollegeHumor Media Coffee Town címmel tervez vígjátékot készíteni, és a főszerepekre már le is szerződtették Glenn Howertont, Steven Littlest, Ben Schwartzot és Josh Grobant. A történet három barátról szól, akik elhatározzák, hogy összefognak, miután gondtalan minden napjaikat veszély fenyegeti. Howerton egy béna webprogramozót fog alakítani, aki úgy dönt, hogy megrendez egy rablást, hogy annak segítségével megakadályozza, hogy kedvenc kávézójából pubot csináljanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr994843508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása