Hírek röviden 01.06.

Címkék: hírekröviden

2012.01.06. 12:53

- Kevin Smith úgy tájékoztatta rajongóit Twitteren, hogy bár korábban úgy tervezte, két részre szedi a Hit Somebody-t, végül mégis csak egy film lesz belőle, amely reményei szerint a 2013-as Sundance Fesztiválon debütál majd, ő pedig utána visszavonul a filmkészítéstől.

- A Warner újraíratja az Akira forgatókönyvét, ugyanis túl drágának ítélték meg a projektet, így most az a cél, hogy sikerüljön 90 millió dollárra leredukálni a gyártási költséget.

- Matt Damon úgy döntött, végül mégsem debütál rendezőként a John Krasinski és Dave Eggers forgatókönyve alapján készülő filmmel, mely egy kereskedőről szól, aki egy kis városba költözik, ahol megvetéssel fogadják az emberek. Az azonban elképzelhető, hogy színészként fel fog tűnni benne.

- Emma Stone lesz a Little White Corvette egyik főszereplője, amely két lánytestvérről szól, akik megpróbálják eladni az apjuk kocsijában talált kokaint.

- Andy és Lana Wachowski azt szeretnék, ha Natalie Portman alakítaná a Jupiter Ascending főszerepét, és a színésznő komolyan gondolkozik is az ajánlaton.

- Steven Quale fogja rendezni a Category 6 című thrillert, amely egy kézi kamerás film lesz egy tornádó pusztításáról, amit egy csapat középiskolás vett filmre a telefonjaikkal.

- Alfred Molina, Frances O'Connor, Jimmi Simpson és Aneurin Barnard is leszerződött az Emanuel and the Truth About Fishes stábjához.

- Liam Hemsworth és Dwayne Johson lesznek az Empire State főszereplői, mely egy igaz történeten alapul, mely szerint 1982-ben kiraboltak egy pénzszállító autót, és soha korábban nem zsákmányoltak akkora összeget tolvajok az Egyesült Államokban, mint ekkor.

- Joel Edgerton csatlakozott a Kathryn Bigelow rendezésében készülő cím nélküli Osama Bin Laden elfogásáról szóló film stábjához.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr724843457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása