Hírek röviden 01.05.

Címkék: hírekröviden

2012.01.05. 13:14

- Benedict Cumberbatch, a Sherlock című sorozat főszereplője leszerződött a Star Trek 2-höz, és az egyik fő gonosz karaktert fogja alakítani. Noel Clark (Doctor Who) pedig egy családapa szerepére írt alá.

- Elkészül a Förtelmes főnökök második része, melynek forgatókönyvét az elsőhöz hasonlóan John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein fogják írni. Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day visszatérnek a főszerepekben.

- Kristen Wiig jelenleg jó barátnőjével, Annie Mumolóval dolgozik egy vígjáték forgatókönyvén, ám közben a stúdió szeretné elkészíteni a Koszorúslányok 2-t, így könnyen elképzelhető, hogy a színésznő nem lesz benne.

- Amanda Seyfriednek Cosette, Taylor Swiftnek pedig Eponine szerepét ajánlották fel a Nyomorultakban.

- Lily Collins szerződött le a Gonosz halott remake főszerepére, és egy Mia nevű drogfüggő lányt fog alakítani.

- A Dimension Films fogja forgalmazni a Kurt Russell, Matt Dillon és Jay Baruchel főszereplésével készülő The Black Marks című ékszertolvajos vígjátékot, melyben Russell és Dillon egy testvérpárt alakítanak, akik egy nagy rablásra készülnek, ám a dolgok rosszul sülnek el, és nagy bajba kerülnek.

- Thomas Newman fogja komponálni az Égszakadás zenéit.

- Kimberly Peirce-szel zajlanak tárgyalások a Carrie remake rendezői posztjára.

- Paranormal Activity 4 amerikai bemutatója 2012. október 19-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr934843443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása