Hírek röviden 01.04.

Címkék: hírekröviden

2012.01.04. 12:39

- Állítólag Bradley Cooper feltűnik majd néhány percre a Man of Steel végén Superman egyik jövőbeli ellenségének szerepében.

- Sandra Bullock egy interjúban elmondta, hogy Alfonso Cuaron nem engedte, hogy sminkeljék magukat a Gravity forgatása során, mert az volt a rendező szándéka, hogy a színészek minél természetesebben mutassanak a kamerák előtt.

- A Paramount trilógiát tervez a World War Z-ből, ugyanis mint elmondták, egyszerűen lehetetlen lenne egyetlen filmben bemutatni a könyv minden történését.

- Elképzelhető, hogy A bosszúállók egyes jeleneteit újra fogják forgatni, Mark Ruffalo pedig egy interjúban azt emelte ki, hogy a film elsősorban azt mutatja majd be, hogyan tették félre egóikat a szuperhősök az együttműködés érdekében.

- Patricia Arquette leszerződött a még mindig cím nélküli Jeff Buckley életrajzi filmhez, és a néhai gitáros édesanyját, Mary Guibertet fogja alakítani.

- Brad Anderson (A gépész) váltotta Joel Schumechert a The Hive című thriller rendezői posztján.

- Adam Goldberg leszerződött az Inferno: A Linda Lovelace sztori stábjához, melyben Malin Ackerman alakítja a címszereplőt. A film nem összekeverendő a Lovelace-szel, melyben Amanda Seyfriedet láthatjuk majd a híres pornósztár szerepében.

- Matthew Fox csatlakozott az Emperor stábjához, amely egy II. világháborús dráma lesz, mely a Japán megszállása utáni napokban játszódik, amikor az amerikai csapatok átvették az ország irányítását. Fox egy szakértőt fog játszani, akinek el kell döntenie, hogy kivégezzék-e a japán császárt háborús bűnök vádjával.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr14843437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása