Hírek röviden 12.24.

Címkék: hírekröviden

2011.12.24. 17:35

- Rekordot döntött A sötét lovag - Felemelkedés, ugyanis 24 óra leforgása alatt 12,5 millióan töltötték le az előzetesét, ami mintegy két millióval több mint az eddigi rekord volt.

- Charlize Theron egy interjúban elmondta, hogy ő lesz a Prometheus fő gonosza, és azt is hozzátette, hogy Ridley Scott rajongói egész biztos elégedettek lesznek a filmmel.

- Már eddig is a jövő év egyik legígéretesebb vígjátékának tűnt a Dog Fight, melyben Will Ferrell és Zach Galifianakis olyan képviselőket alakítanak, akik egy kisvárosi választási kampány során mindent megtesznek a másik lejáratása és saját sikerük érdekében, és most ez a várakozási faktor még tovább nőtt, ugyanis Dan Aykroyd is csatlakozott a stábhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr164843407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.12.25. 10:34:40

Nem meglepő egy újabb rekord a Batman esetében,bemutatásnál pedig tudjuk mi lesz... :D Nem egy vesztességes filmmel lesz dolgunk.
süti beállítások módosítása