Hírek röviden 12.23.

Címkék: hírekröviden

2011.12.23. 11:17

- Hivatalosan is megerősítették, hogy A Bosszúállók 3D-ben is a mozikba kerül majd.

- A stúdió nem volt elégedett Whit Anderson forgatókönyvével, ezért új írót keresnek a Buffy, a vámpírok réme reboothoz.

- Seth Rogen egy interjúban azt mondta, még mindig nem elképzelhetetlen, hogy elkészül az Ananász expressz 2. része, ugyanis James Francóval a mai napig gyakran poénkodnak ezen, és kezdik egyre komolyabban gondolni. Szintén Rogenhez kapcsolódó hír, hogy The B Team címmel tervez filmet készíteni a Disney számára producerként, de vélhetőleg szerepelni is fog benne. A történet egy kémről szól, aki fogságba esik, és az egyetlen esélye az, ha a felmentősereg időben odaér.

- A Skydance Productions szeretné minél előbb elkezdeni a Mission Impossible 5 munkálatait, valamint a Top Gun 2-t is szívesen forgalmaznák.

- Egy kis színes hír Bulgáriából: több ezer denevér tűnt el egy barlangból, mióta a környéken zajlik az Expendables 2 forgatása.

- A Warner Bros. a napokban megújította a Szörnyecskék 3 2009 óta meglévő domain címét, így ismét elindultak a találgatások a film elkészítését illetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr834843392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása