Hírek röviden 12.22.

Címkék: hírekröviden

2011.12.22. 14:31

- Bill Murray állítólag olyannyira elégedetlen volt a Szellemirtók 3 forgatókönyvének legújabb változatával, hogy ezer darabra széttépve küldte azt vissza Dan Aykroydéknak. Ezek után könnyen elképzelhető, hogy a színész nélkül készül el a film.

- Bár a múlt hónapban még azt írta twitterén Bruce Campbell, hogy az egyetlen jelenete kivágásra került az Oz: The Great and Powerfulból, most úgy fest, az ominózus képsor mégis benne lesz a filmben.

- Kedd este bemutatásra került A tetovált lány amerikai változata, amely az aznapi vetítéseken 1,6 millió dollárt jövedelmezett.

- Abigail Breslin, Hailee Steinfeld és Harrison Ford is leszerződtek az Ender's Game-hez.

- David Yates fogja rendezni a Your Voice in My Head című filmet, melynek alapját Emma Forrest azon emlékiratai képezik, amelyeket azután írt, hogy szeretett pszichológusa elhunyt, ő pedig teljesen összezuhant idegileg.

- Andrzej Bartkowiak szerződött le a Beneath the Deep rendezői posztjára, melynek története egy csapat nyaraló turistáról szól, akiknek meg kell küzdeniük néhány rejtélyes idegennel.

- 2012. augusztus 24-én kerül az amerikai mozikba a Dex Shepard nevével fémjelzett Outrun című akció-vígjáték.

- A Sony Pictures Classic fogja forgalmazni Woody Allen sokáig cím nélkül futó új vígjátékát, mely jelenleg Nero Fiddled néven fut. A főbb szerepekben Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penélope Cruz és Jesse Eisenberg lesznek láthatók.

- Jay Mohr csatlakozott Jim Carrey és Steve Carell mellé a Burt Wonderstone stábjához.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr244843390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása