Hírek röviden 12.17.

Címkék: hírekröviden

2011.12.17. 16:54

- A Lego jövő júniusban dobja piacra A gyűrűk ura figuráinak játékváltozatát, majd 2012 végén A hobbit karakterei is megkapják a maguk legós változatát.

- A Focus Features kitűzte három filmje premierdátumát: Being Flynn - március 2, Seeking a Friend for the End of the World - április 20, Moonrise Kingdom - május 25.

- December 21-én debütál A hobbit első előzetese, méghozzá a Tintin kalandjai előtt, melynek akkor lesz az amerikai bemutatója.

- Christian Bale tegnap Kínában járt a The Flowers of War díszbemutatóján, utána pedig elhatározta, hogy egy forgatócsoporttal felkeresi Chen Guangcheng vak aktivistát, akinek nagy tisztelője. Csakhogy a helyszínen meggyűlt a baja a biztonsági őrökkel, akik nem engedték, hogy a színész bemenjen az épületbe.

- James Frain csatlakozott a Lone Ranger stábjához, és a fő gonosz, Tom Wilkinson egyik emberét fogja játszani, aki a vasútépítő munkásokat felügyeli.

- Miután Colin Firth elutasította az Oldboy remake rossz fiújának szerepét, Clive Owent keresték meg vele.

- Eva Green csatlakozott a 300: Battle of Artemisia stábjához, és egy istennőt fog alakítani, aki ráveszi Xerxészt, hogy gyűjtsön sereget maga köré, és indítsa meg a támadást.

- A 17 éves Brendan Meyer szerződött le Stilson szerepére az Ender's Game-be.

- Jake Syzmanski fogja rendezni a He's F***ing Perfect című vígjátékot, melynek produceri teendőit Will Ferrell és Adam McKay végzik. A film egy médiamogul nőről szól, aki elhatározza, hogy a munkájában alkalmazott módszereivel megszerzi magának a tökéletes pasit.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr14843356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása