Hírek röviden 12.16.

Címkék: hírekröviden

2011.12.16. 13:14

- Az E! Clint Eastwood családjáról - elsősorban feleségéről és két lányáról - készít reality sorozatot, melyben időnként pár percre maga Clint is fel fog tűnni.

- Magyar idő szerint 18:00-kor kerül fel a YouTube-ra Bryce Dallas Howard első rendezése, a When You See Me című rövidfilm. Itt lehet majd megnézni.

- Az IFC Films fogja forgalmazni a Rites of Springet, mely néhány emberrablóról szól, akiknek erdei rejtekhelyét egy titokzatos lény támadja meg, ami a tavaszi rituáléjához keres áldozatokat.

- Az Anchor Bay Films szerezte meg a Seeking Justice forgalmazási jogait, amelyben Nicolas Cage egy olyan férfit alakít, aki kapcsolatba kerül egy titokzatos szervezettel, annak érdekében, hogy bosszút álljon felesége támadóin.

- A Mandate Pictures szerezte meg Leah Rachel The Young, the Hot, and the Bothered című forgatókönyvét, mely az első szerelem által kiváltott érzésekről szól, vígjátékos formában.

- Mark Bombach fogja írni a The Art of Racing in the Rain forgatókönyvét, amely egy kutyáról szól, aki az autóversenyző gazdájától (Patrick Dempsey) eltanult szabályok szerint éli életét.

- Reese Wtiherspoon lesz a Devil's Knot egyik főszereplője, és egy West Memphis 3 gyilkosság áldozat édesanyját fogja alakítani. A nő eleinte biztos benne, hogy valóban a három letartóztatott férfi áll a gyilkosságok mögött, ám hamarosan rájön, hogy valójában ártatlanok.

- Robert Redford lesz az All Is Lost főszereplője, melynek fő témája az ember és a természet küzdelme lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr244843350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása