Hírek röviden 12.15.

Címkék: hírekröviden

2011.12.15. 15:45

- Keanu Reeves is úgy döntött, hogy kipróbálja magát rendezőként, és debütálásnak a Man of Thai Chi-t nézte ki magának, ami egy fiatal harcművészről fog szólni, akit kivételes képességei nehéz döntési helyzetek elé állítják.

- A Paramount a Mission Impossible: Fantom Protokolltól kezdve 2012 végéig egy új logót fog használni, amiben a 100-as szám szerepe, ugyanis jövőre lesz 100 éves a vállalat.

- Mark Neveldine és Brian Taylor már tervezgetik a Crank - Felpörögve 3. részét, amelyben lehet, hogy Jason Stathamet már nem láthatjuk viszont. Úgy tűnik ellenben, hogy Idris Elba benne lehet a filmben (talán épp Statham helyén?), ugyanis a rendezőpáros nagyon élvezte vele a közös munkát a Szellemlovas 2 forgatásán, és szívesen dolgoznának ismét vele.

- Stephen Frears úgy döntött, elkészíti 1984-es The Hit című filmjének remake-jét, melynek forgatókönyvét az eredetihez hasonlóan Peter Prince fogja írni. A történet egy csapat hozzá nem értő bérgyilkosról szól, akik Hollywoodban próbálnak meg boldogulni.

- Jay Baruchel lesz a The Rebel Kind főszereplője, amely a '80-as évek vancouveri punk-rock színteret fogja bemutatni a The Modernettes frontembere, Buck Cherry visszaemlékezései alapján.

- A Universal csapott le a Daughter of of Smoke and Bone forgalmazására.

- Will Gluck fogja rendezni a Secretaries Day című akció-vígjátékot, melynek forgatókönyve már el is készült Drew Pearce jóvoltából.

- Rachel McAdamsszel zajlanak tárgyalások a Brian De Palma rendezésében készülő Passion egyik szerepére, melyhez Noomi Rapace már korábban leszerződött.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr914843332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása