Hírek röviden 12.14.

Címkék: hírekröviden

2011.12.14. 14:34

- Christopher Nolan egy interjúban azt mondta, hogy A sötét lovag: Felemelkedés előtt nem nagyon ismerte Bane karakterét, és elsősorban David S. Goyer forgatókönyvírónak köszönhetően tudott meg róla sok mindent. Szerinte Bane egy nagyon jó karakter és egy nagyon izgalmas gonosztevő, mivel nála elsősorban a fizikai erő a domináns, de emellett az esze is nagyon jól vág, és Tom Hardy tökéletesen bújt bele a szerepébe.

- Csúszni fog a Paradise Lost forgatása, ugyanis a forgatókönyvet újra kell írni, hogy lehessen csökkenteni a gyártási költségen.

- Denzel Washington lesz a The Equalizer főszereplője, melyet a Sony és az Escape Artists közösen hoznak tető alá.

- Nick Swardson és TJ Miller lesznek a Hell & Back című stop motion technológiával készülő animációs film főszereplőinek hangjai, és két jó barátot fognak szinkronizálni, akiknek meg kell menteniük haverjaikat Hádésztől.

- Chris Pratt lehet Kathryn Bigelow még mindig cím nélkül futó Osama Bin Laden elfogásáról szóló filmjének egyik főszereplője.

- Kaya Scodelario szerződött le Rooney Mara helyére az Emanuel and the Truth About Fishes főszerepére, és egy olyan lányt fog alakítani, aki elvállalja, hogy vigyáz szomszédja babájára, aki valójában csak  egy nagyon élethű játékbaba. Emanuel belemegy a játékba, már csak azért is, mert a szomszéd a megszólalásig hasonlít a lány elhunyt anyjára.

- A Screen Gems Viral címmel tervez filmet készíteni, amelyben a Facebook és az okostelefonok világát vegyítenék némi természetfeletti erővel.

- Saorise Ronan lesz a How I Live Now című II. világháborús film főszereplője, amely két lányról szól, akiknek egyedül kell boldogulniuk egy erődben, miután falujukat megszállják az ellenséges hadak.

- Cody Cameron és Kris Pearn fogják rendezni a Derült égből fasírt 2. részét.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr334843325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása