Hírek röviden 12.09.

Címkék: hírekröviden

2011.12.09. 14:46

- A Sony és a FilmDistrict 2013. április 12-re tűzte ki a Gonosz halott remake premierjét.

- Tom Cruise egy interjúban elmondta, hogy tényleg lesz Top Gun 2, és ő személy szerint azért vállalta el, hogy részt vesz benne, mert nagyon szeretne ismét Tony Scott-tal dolgozni.

- Úgy látszik, minden napra jut egy Stan Lee-vel kapcsolatos hír. A mai szerint Alfred Gough és Miles Millar (a Smallville alkotói) fognak írni és rendezni egy több évtizeden és generáción átívelő szuperhősös filmet, melynek alapját a képregénylegenda egyik alkotása képezi.

- Noble Jones fogja írni és rendezni az Amerikai Psycho remake-jét, méghozzá a Lionsgate számára.

- Nem rossz cserét csinált a Warner: Guy Ritchie veszi át Steven Soderbergh-től a The Man from U.N.C.L.E. rendezői posztját.

- Alexandre Aja (Piranha 3D) fogja rendezni a Horns című Joe Hill regényadaptációt, amely egy férfiről szól, aki egy reggel arra ébred, hogy szarvak nőttek ki a fejéből.

- A nyolcszoros Oscar-díjas Alan Menken fogja komponálni a Mirror, Mirror zenéjét.

- Katherine Heigl lesz a The Follower című thriller főszereplője és egyben producere is.

- Ben Kingsleyvel zajlanak tárgyalások az Ender's Game-hez, és amennyiben leszerződik, egy háborús hőst alakíthat, akiről mindenki azt hiszi, hogy évekkel ezelőtt meghalt.

- Neil Marshall fogja rendezni a Hellfest című horrort, melynek története egy álruhás sorozatgyilkosról szól, aki egy vidámparkban szedi áldozatait minden Halloweenkor.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr394843285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása