Hírek röviden 12.08.

Címkék: hírekröviden

2011.12.08. 11:52

- Miután Benicio Del Toróval nem sikerült megegyezni a Star Trek 2 rosszfiújának szerepére, most Edgar Ramirez és Jordi Molla az esélyesek.

- Michael Bay megerősítette, hogy a Pain and Gain lesz a következő filmje, ám a Transformers 4-gyel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy még nem biztos benne, hogy ő fogja rendezni.

- Michael Burns, a Lionsgate vezérigazgatója egy interjúban azt mondta, hogy biztos benne, hogy valamikor elkészül majd a Fűrész 8. része.

- Benjamin Brett leszerződött a Snitch stábjához, és egy mexikói drogbanda vezetőjét fogja alakítani. A film főszereplője Dwayne Johnson lesz.

- Dan Gilroy (Vasököl) fogja írni a The Annihillator forgatókönyvét, mely Stan Lee egyik szuperhősös történetén alapul, amelyben egy férfi esélyt kap, hogy változtasson életén és szuperhős váljon belőle.

- Armie Hammer csatlakozott a By Virtue Fall stábjához, mely egy ügynökről (Eric Bana) szól, aki bosszúhadjáratba kezd egykori társa ellen, aki felültette őt, és ezért börtönbe került egy olyan bűncselekmény miatt, amit nem is ő követett el.

- Tom Wilkinson lesz a Lone Ranger rossz embere, Latham Cole. Rajta kívül Helena Bonham Carter, James Badge Dale, Barry Pepper és Dwight Yoakam is elszerződtek a filmhez.

- Helen Mirren lesz az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho női főszereplője Anthony Hopkins oldalán. A film azt fogja bemutatni, hogyan sikerült elkészíteni a legendás rendezőnek egyik leghíresebb alkotását.

- Morten Tyldum fogja rendezni a What Happened to Monday? című jövőben játszódó thrillert, amely hetes ikrekről szól, akik próbálnak elrejtőzni, ugyanis családonként csupán egy gyerek megengedett.

- Neve Campbell lesz a Sworn to Silence című sorozat egyik főszereplője, illetve az executive producere is.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr924843283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása