Hírek röviden 12.07.

Címkék: hírekröviden

2011.12.07. 15:49

- Michael Bay meggondolta magát, és mégis szeretné ő rendezni a Transformers 4-et, melynek forgatása már akár jövőre megkezdődhet.

- Adam Sandler szeretné elkészíteni a Nagyfiúk 2. részét, melyben az első film valamennyi szereplője visszatérne. Amennyiben összejön a dolog, ez lesz a színész első olyan filmje, melyhez folytatás készül.

- "Kreatív különbségek miatt" mégsem Patty Jenkins fogja rendezni a Thor 2-t, ám az elképzelhető, hogy egy másik marveles filmet rábíznak majd.

- John Lasseter egy interjúban elmondta, hogy a FEL Oscar-díjas rendezője, Pete Docter következő pixaros munkája egy 3D-s animációs film lesz, melynek története egy fiatal lány fejében fog játszódni, és az érzelmei leszneka film fő karakterei.

- Cyrus Nowrasteh fogja rendezni Anne Rice Christ the Lord: Out of Egypt című regényének adaptációját, mely a hét éves Jézusról szól, aki Egyiptomba megy, hogy rájöjjön élete valódi küldetésére.

- Az Uptown 6 Productions Nanny & Hank címmel tervez horrorvígjátékot készíteni egy nyugdíjas házaspárról, akiknek boldog pihenését egy dühös vámpír zavarja meg.

- William Hurt a legesélyesebb Jeb szerepére A burok című filmben, amely Stephenie Meyer regényének adaptációja lesz.

- A Kazak Films fogja forgalmazni a Chuck Russell rendezésében készülő Az ezeregy éjszaka meséit, melynek főszerepében Liam Hemsworth-öt láthatjuk majd.

- Angelina Jolie lesz a főszereplője Luc Besson egyelőre cím nélküli thrillerjének, amely mindkettőjük számára a következő projekt lesz, vagyis a forgatás is hamarosan megkezdődik.

- Steven Soderbergh fogja rendezni a The Bitter Pill című filmet, mely egy nőről szól, aki szándékosan túladagolja a gyógyszerét, mert fél börtönviselt férjétől.

- James Franco, Vanessa Hudgens és Emma Roberts után most Selena Gomez szerződött le a Spring Breakers stábjához.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr194843273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása