Hírek röviden 12.01.

Címkék: hírekröviden

2011.12.01. 14:21

- Ma ünnepli 76. születésnapját Woody Allen.

- Jesse Eisenberg 3 millió dollárra perli a Lionsgate-et, amiért a stúdió az ő nevét és fotóját írta rá a Camp Hell DVD-borítójára, ezzel próbálva eladni a filmet. Eisenberg nem egész öt percet szerepel a horrorban, amelyért "csak" 3 000 dollárt kapott, ami természetesen jóval kevesebb a szokott gázsijánál. A színész elsősorban azt sérelmezi, hogy a stúdió megpróbálja félreinformálni a rajongókat.

- A Hammer Films és a Cross Creek közös erővel készülnek elkészíteni Cherie Priest Boneshaker című regényének adaptációját. A cselekmény az 1880-as években játszódik, amikor is Seattle-t zombik szállják meg. A forgatókönyv már el is készült John Hilary Shepherd tollából.

- Alice Eve-vel zajlanak tárgyalások a Star Trek 2 egyik szerepére.

- A Sony és a FilmDistrict közösen fogják forgalmazni A gonosz halott remake-et.

- Miután Christian Bale egyeztetési problémák miatt visszadobta a Darren Aronofsky rendezésében készülő Noé címszerepét, Michael Fassbender a legesélyesebb a szerepre.

- Peter Cattaneo fogja rendezni a Bridget Jones 3-t, melynek címe Bridget Jones' Baby lett.

- Adam Shankman Diótörő filmet tervez készíteni, amely szorosan követné E.T.A Hoffman regényének cselekményét.

- Julia Roberts lesz a főszereplője és a producere a Second Act című vígjátéknak, melyben egy olyan nőt fog alakítani, aki még soha az életben nem dolgozott, ám most rákényszerül.

- Scarlett Johansson és Evan Rachel Wood a legesélyesebbek Eponine szerepére a Nyomorultak stábjába, de Taylor Swift és Lea Michele neve is felmerült.

- Anthony Peckham újraírja a The Twilight Zone forgatókönyvét, melyen korábban Jason Rothenberg dolgozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr854843234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása