Hírek röviden 11.23-24.

Címkék: hírekröviden

2011.11.24. 16:28

- Hivatalosan is bejelentették, hogy 2013. május 17-én kerül mozikba a Star Trek 2, méghozzá 3D-ben.

- 2012. november 2-ra tűzték ki a Red Dawn remake premierjét, melynek főszerepeit Chris Hemsworth, Jeffrey Dean Morgan, Adrianne Palicki és Josh Hutcherson alakítják.

- A G.I. Joe 2 szakmai stábjának egyik tagja, Mark Huber halálos balesetet szenvedett a New Orleans-i forgatáson, amikor az emelődaru, amelyen dolgozott túl magasra nyílt ki és összecsukódott.

- Elijah Wood egy interjúban azt mondta, hogy a Csillagok háborújához hasonlóan A gyűrűk ura trilógiát is át fogják konvertálni 3D-sbe.

- Jeremy Renner egy interjúban elárulta, hogy a Bourne Legacyban alakított karakterét Aaron Crossnak hívják, és a film ugyanarról a programról fog szólni, mint az eredeti trilógia.

- A Kung Fu Panda 2 írópárosa, Glenn Berger és Jonathan Aibel fogják papírra vetni a Wish List című disneys vígjáték forgatókönyvét, melynek főszerepére Reese Witherspoon szerződött le, aki egy olyan karrierista nőt fog alakítani, akinek gyerekkori álmai váratlanul valóra válnak.

- A Warner Ken Watanabénak ajánlotta fel az ezredes szerepét az Akirában, amellyel korábban Gary Oldmant is megkeresték.

- John Lithgow csatlakozott a Dog Fight című vígjáték stábjához.

- A Sony 2013. május 17-re tűzte ki a Pixels című animációs film premierjét, a Singularity bemutatási dátumát pedig 2013. november 1-re tették át.

- Curtis Hanson helyett Michael Apted fogja rendezni az Over of Men and Mavericks című filmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr764843189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jocka 2011.11.24. 17:31:37

"- Elijah Wood egy interjúban azt mondta, hogy a Csillagok háborújához hasonlóan A gyűrűk ura trilógiát is át fogják konvertálni 3D-sbe." Na erre vártam !!! :) Star wars-nak is örültem de a gyűrűk ura az n1 film :D mikor moziban ment még 10 évvel ezelőtt éppen karcoltam a 10. élet évemet :) most viszont megnézem mindet nagy vásznon juhú xD várós!!!

Isu 2011.11.24. 23:55:52

Star Trek 2 várós,csak kár hogy ennyire eltolták...
süti beállítások módosítása