Hírek röviden 11.19.

Címkék: hírekröviden

2011.11.19. 11:38

- A Netflix csapott le Az ítélet: család (Arrested Development) című sorozat új részeire, melyek valamikor 2013-ban debütálnak majd a későbbi mozifilm felvezetéseként. Az eredeti stáb minden tagja visszatér.

- A Sony George Clooneyt vagy Noah Wyle-t szeretné megszerezni a Steve Jobs életrajzi film főszerepére.

- A Hajnalhasadás csak az éjféli vetítéseken 30,2 millió dollárt hozott Amerikában, így várhatóan 120 millió körüli nyitóhétvégét fog produkálni odakint.

- Joss Whedon azt nyilatkozta, hogy a Bosszúállók egész másképp közelít majd a szuperhősökhöz, mint az eddigi képregényfilmek, és azt is elárulta, hogy a Mark Ruffalo által megformált Hulk karaktere inkább a tévésorozaton alapul, és nem az eddigi két filmen.

- Scarlett Johansson úgy döntött, rendezőként is kipróbálja magát, és Truman Capote Summer's Crossing című regényének adaptációját fogja elkészíteni, amely egy 18 éves lányról szól, aki megszökik gazdag családjától.

- Az Open Road Films fogja forgalmazni Dax Shepard Outrun című akció-vígjátékát, melyet Shepard írt, rendezett, és a főszerepet is ő maga játssza.

- Dwayne Johnson szerződött le a The Monster Hunter's Survival Guide című képregény-adaptáció főszerepére, melyből azt tudhatjuk majd meg, hogyan lehet elkapni a különféle természetfeletti lényeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr24843160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása