Hírek röviden 11.18.

Címkék: hírekröviden

2011.11.18. 14:38

- David Fincher felkérte Andrew Kevin Walkert, hogy írja újra a 20 000 mérföld a tenger alatt (20,000 League Under the Sea) forgatókönyvét, mely Nemo kapitányról és tengeralattjárójáról, a Nautilusról fog szólni.

- Jason Blum, George Plamondon és Betsy Schechter producerek azt tervezik, hogy az 1948-ban alapított Fate című magazin cikkeiből fognak válogatni tévé- és mozifilmekhez. Az újságban meghökkentő igaz történetekről és megmagyarázhatatlan eseményekről lehetett olvasni.

- Angelina Jolie szerződött le a Ridley Scott rendezésében készülő Gertrude Bell életrajzi film főszerepére. Bell politikus és kém volt, aki a Közel-Keleten tevékenykedett az I. világháború előtt.

- Tarsem Singh fogja rendezni a Killing on Carnival Row című filmet, melynek forgatókönyvét már el is készítette Travis Beacham. A történet egy olyan városban játszódik, ahol emberek és egyéb lények is élnek, és egy sorozatgyilkos elkezdi szedni az áldozatait.

- Asa Butterfieldnek ajánlották fel az Enders Game című jövőben játszódó thriller főszerepét, amely olyan gyerekekről szól, akiket a kormány képez ki a saját céljaikra.

- A New Line Cinema és John Rickard producer elkészítik a Rampage című videojáték filmváltozatát, mely három olyan emberről szól, akik egy félresikerült katonai kísérlet után állatokká alakultak át, és komoly pusztítást visznek végbe a városban.

- Luke Wilson és Kevin Connolly csatlakoztak az Elvis & Nixon stábjához, melynek címszerepeit Eric Bana és Danny Huston fogják alakítani.

- A Chuckból ismert Yvonne Strahovski szerepelni fog az I, Frankenstein című filmben, és egy olyan tudóst formál majd meg, aki megpróbálja visszahozni az életbe a halottakat.

- Stephen Frears rendező és D.V. DeVincentis forgatókönyvíró együttes erővel készítik el a The Bengali Detective angol nyelvű változatát, amely egy indiai magánnyomozóról szól.

- David Oyelowo csatlakozott a Steven Spielberg rendezésében készülő Lincoln stábjához és egy katonát fog alakítani.

- Alessandro Nivola és Elle Fanning szerződtek le a Bomb főszerepeire, melynek története a '60-as években játszódik, amikor a hidegháború és a szexuális forradalom hatásai egyszerre érvényesültek Amerikában.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr384843154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása