Hírek röviden 11.17.

Címkék: hírekröviden

2011.11.17. 14:26

- A Universal egész estés Fakopáncs Frici (Woody Woodpecker) animációs filmet tervez készíteni a népszerű rajzfilmsorozat alapján. Jelenleg John Altschulerrel és Dave Krinskyvel zajlanak tárgyalások, hogy írják meg a forgatókönyvet.

- Január 15-én kerül megrendezésre a 69. Golden Globe gála, melynek házigadája ezúttal is (zsinórban harmadszor) Ricky Gervais lesz.

- J.J. Abrams jelenleg Hawaiin keres megfelelő forgatási helyszínt a Star Trek 2-höz egy dzsungeles bolygó megjelenítésére. A forgatás január 15-én kezdődik.

- Ivan Reitman és Tom Pollock megkapták Michael Jackson jogutódainak beleegyezését, hogy életrajzi filmet készíthessen a néhai popsztárról.

- Sharon Stone fogja alakítani Linda Lovelace anyját az Inferno: A Linda Lovelace Story című életrajzi filmben. A címszerepben Malin Akermant láthatjuk majd. Azt még nem tudni, a forgatás mikor kezdődik, de a hírek szerint Stone még előtte leforgatja a The Mule című filmet.

- Hétfőn kezdődik a Pacific Rim forgatása és Guillermo Del Toro bejelentette, hogy Ron Perlman is szerepelni fog a filmben.

- Alan Silvestri fogja szerezni a Bosszúállók zenéjét, akinek ez lesz a második marveles munkája az Amerika kapitány: Az első bosszúálló után.

- Amy Adamsnek ajánlották fel a Trouble with the Curve női főszerepét, és amennyiben leszerződik, Clint Eastwood oldalán tűnhet fel.

- A Lionsgate Simon Beaufoyt (Gettómilliomos) szeretné megszerezni az Éhezők viadala második része, a Futótűz (Catching Fire) forgatókönyvének megírására.

- Alex Frost csatlakozott Robert Zemeckis Flight című filmjének stábjához.

- Norman Reedus leszerződött a Sunlight Jr. című dráma stábjához, mely egy floridai párról szól, akik megtudják, hogy hamarosan gyerekük lesz, de nehéz helyzetben vannak, ugyanis mindketten nagyon keveset keresnek munkájukkal.

- Chris Tucker és Ice Cube szeretnék elkészíteni az 1995-ös Végre péntek (Friday) című vígjáték folytatását, méghozzá az eredeti szereplőkkel. Nem ez lesz az első, ugyanis 200-ben elkészült a Péntek esti gáz (Next Friday), 2002-ben pedig a Már megint péntek (The Friday After Next), de ezekben Chris Tucker már nem szerepelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr34843149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása