Hírek röviden 11.12.

Címkék: hírekröviden

2011.11.12. 12:20

- Sacha Baron Cohennel a tárgyalások végső fázisában járnak, hogy szerepeljen a Django Unchainedben. Amennyiben megszületik a megegyezés, a színész egy Scotty nevű szerencsejátékost alakíthat, aki megveszi Django feleségét. Egy kis szerepről van szó, de Tarantino ragaszkodott hozzá, hogy Cohen formálja meg a karaktert.

- Barry Pepper a Broken City és a Snitch stábjához is leszerződött.

- A Warner Lego filmet tervez 2014-re, melyben élőszereplős és animációs részek is lesznek.

- A Summit szerezte meg Laurie Frankell Deadmail című regényének megfilmesítési jogait, melynek története egy számítógépes zseniről szól, aki kifejleszt egy olyan e-mail programot, amelyen keresztül az emberek kapcsolatba tudnak lépni elhunyt szeretteik. Amikor azonban váratlanul meghal a férfi szerelme, el kell döntenie, hogy használja-e a programot, vagy sem.

- Roland Emmerich határozatlan időre jegeli a Singularityt, ugyanis úgy döntött, csiszol még a forgatókönyvön, így az is kérdésessé vált, hogy bemutatásra kerül-e a film a tervezett 2013. májusi időpontban.

- Stephen Gaghan kisebb-nagyobb javításokat fog eszközölni M. Night Shyamalan One Thousand A.E. című filmjének forgatókönyvén, melynek főszerepeire Will Smith és fia, Jaden szerződtek le.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr674843082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása