Hírek röviden 11.10-11.

Címkék: hírekröviden

2011.11.11. 12:55

- A Screen Gems elkészíti a The Raid remake-jét, melynél az eredeti alkotás író-rendezője, Gareth Evans executive producerként lesz jelen.

- Miután Brett Ratner lemondott az Oscar-gála produceri posztjáról, Brain Grazer veszi át a helyét. További hír a gálával kapcsolatban, hogy tegnap Eddie Murphy is visszalépett a show levezénylésétől, akinek a helyét Billy Crystal vette át, aki immár kilencedszer fogja vezetni a gálát.

- Ahogy arról már korábban esett szó, a Mission: Impossible - Fantom Protokoll IMAX vetítései előtt látható lesz a The Dark Knight Rises első 6 perce, amely PG-13 korhatár besorolást kapott, mert tartalmaz néhány erőszakos képsort.

- Az MGM szerezte meg a Killer Pizza megfilmesítési jogait, mely Greg Taylor regényének adaptációja lesz. A forgatókönyvet Adam Green fogja írni. A történet egy olyan fiatalemberről szól, aki rájön, hogy a pizzéria, ahol dolgozik, valójában szörnyvadászok központja.

- Robert Zemeckis visszalépett Here There Be Monsters megrendezésétől, így jelenleg az új direktor keresése zajlik.

- Az ausztráliai Victoria államban fog zajlani az I, Frankenstein forgatása, várhatóan februártól.

- A januárban megrendezésre kerülő Golden Globe gálán Morgan Freeman életművét fogják elismerni a Cecil B. DeMille díjjal. Ő lesz az 50., aki megkapja ezt az elismerést.

- Mickey Rourke helyére Woody Harrelson szerződött le a Seven Psychopats stábjához, amely rajta kívül Olga Kurylenkóval és Tom Waitsszel is gyarapodott.

- Mike Binder fogja rendezni a Family Moon című vígjátékot, mely egy megrögzött agglegényről szól, aki végül mégis csak beadja a derekát, és megházasodik. A nászútra a nő gyerekeit is magukkal viszik, amely számos vicces helyzetet eredményez.

- David Schwimmerrel zajlanak tárgyalások a The Iceman egyik szerepére, és amennyiben sikerül megegyezni, a színész Josh Rosenthalt, a maffia egyik gyilkosát alakíthatja.

- James Remar, Tom Wopat, James Russo, Todd Allen és Rex Linn leszerződtek a Django Unchainedhez.

- Evan Spiliotopoulos, a Hófehér és a vadász forgatókönyvírója fogja írni az Asteroids videojáték adaptáció szkriptjét, amely két testvérről szól, akik megpróbálják megmenteni a világot egy űrlénytámadás közepette.

- Max Borensteint kérték fel a Godzilla remake forgatókönyvének megírására.

- Max Irons szerződött le A burok című Stephenie Meyer regény adaptáció férfi főszerepére, Jared karakterének megformálására.

- Todd Strauss-Schulson fogja rendezni a Family Getaway című vígjátékot, amely bérgyilkosról szól, aki megpróbálja megvédeni családját a nyaralásuk során.

- Jason Clarke leszerződött Kathryn Bigelow cím nélküli filmjéhez, és annak az osztagnak az egyik katonáját fogja alakítani, akik elfogják Osama Bin Ladent.

- A Sony Pictures Classics fogja forgalmazni a Maggie Gyllenhaal és Hugh Dancy főszereplésével készülő Hysteria című vígjátékot, mely arról a férfiről szól, aki tudományos célzattal megalkotta az első vibrátort.

- Az Anchor Bay Films fogja forgalmazni a Darren Lynn Bousman rendezésében készülő Mother's Day remake-et.

- Reese Witherspoon lesz a Rule #1 főszereplője, és egy obszesszív-kompulzív zavarral küzdő nőt fog alakítani, aki megpróbálja helyrehozni életét és férjével való kapcsolatát.

- Steve Carell lesz a Lunatics című vígjáték egyik főszereplője, mely két focista apukáról szól, akiknek veszekedése világméretű következményeket vonz magával.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr194843059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci21 2011.11.11. 15:58:01

Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan visszajött az oldal, napi szinten nézem! :)

Ismeretlen_149418 2011.11.11. 17:59:53

@Laci21: Köszönjük! :) Mi is örülünk neki.:)

Isu 2011.11.12. 00:50:44

Kíváncsi leszek erre a 6 percre a Batman esetében.
süti beállítások módosítása