Hírek röviden 11.09.

2011.11.09. 13:09

- Darren Lynn Bousman bejelentette, hogy következő horrorfilmje, a Mother's Day remake 2012. május 11-én kerül a mozikba.

- Werner Herzog azt nyilatkozta, hogy amennyiben a forgatókönyv jó lesz, szívesen megrendezi a Bill & Ted 3-t.

- Tegnap 44 éves korában elhunyt a rapper-színész Heavy D. A férfit kórházba szállították, ám ott hamarosan életét vesztette, egyes források szerint légúti betegség szövődményei miatt.

- Brett Ratner lemondott a 84. Oscar-gála produceri posztjáról, miután egy hétvégi sajtóban elhangzott mondata miatt támadások kereszttüzébe került.

- Film készül a Pusszantlak, drágám című vígjátéksorozat alapján, melynek forgatókönyvét a széria alkotója és egyben egyik főszereplője, Jennifer Saunders fogja írni.

- Az már korábban kiderült, hogy Észak-Karolinában fog zajlani a Vasember 3 forgatása, és most egy felhívást is kiadták, amelyben ezer statisztát keresnek a filmhez.

- Clive Owen lesz a Recall című thriller főszereplője, és egy olyan ügynököt fog alakítani, aki megpróbálja kideríteni, mi történt, ami miatt rosszul sült el egy túszmentő akció.

- A Seven Arts Entertainment fogja forgalmazni a Nick Cassavettes rendezésében készülő Yellow című drámát, melynek főszerepeit Sienna Miller, Melanie Griffith és Ray Liotta alakítják. Premier valamikor jövő tavasszal.

- Scott Frank fogja írni és rendezni az Unforgivent, mely az azonos című BBC-s minisorozat adaptációja lesz. A történet egy olyan nőről szól, aki megpróbálja rendbe hozni életét, miután 15 év után kiszabadul a börtönből.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Eric Bana és Danny Huston lesznek az Elvis & Nixon főszereplői, mely Cary Elwes rendezői debütálása lesz.

- Martin Weisz fogja rendezni a Dreamt című filmet, mely két férfi természetfeletti kapcsolatáról szól, akik egymás életét látják álmaikban. Miután tudomást szereznek egymás létezéséről, egyikük megpróbálja ténylegesen átvenni a másik életét.

- Másfél héttel válásuk után Kim Kardashian már a Marriage Counseloron dolgozik, melynek forgatása ma vette kezdetét.

- Luke Grimes csatlakozott a Taken 2 stábjához, és Maggie Grace karakterének szerelmét fogja alakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr124842261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása